Öppet hus – 14 oktober

Välkommen att besöka vår fina skola på vårt Öppet Hus. Nedan ser du också datum för kommande evenemang när du kan träffa våra lärare och elevambassadörer. Passar inte någon av tiderna dig? Hör av dig så hittar vi tid för VIP-visning!

Digital programdag

Håll utkik! På denna länk kan du se de exakta tiderna. Men du kan redan nu gå in på vår YouTube-kanal och se filmer om våra program.

Programkvällar

Vi kommer även bjuda in till ett antal programkvällar. Då får ni chansen att prova på olika saker. Även träffa lärare och elever kommer finnas på plats för att svara på frågor och visa vad vi har att erbjuda på de olika programmen.

Här finns exakta tider och platser för programkvällarna

VIP-visningar

Boka en personlig rundtur med oss! Du eller tillsammans med vänner är välkomna att besöka vår skola när det passar. Maila till info@storsjogymnasiet.se så kontaktar vi dig.

Vill du ha digital rundtur på skolan? Kolla in filmen