Filmer om skolan

Här får ni några informativa filmer om skolan. Det ger er en bra inblick i vår verksamhet. De två översta är tillverkade under hösten och den nedersta i våras.

Estetlärarna berättar om det estetiska programmet vid Storsjögymnasiet. Vi presenterar även två nya inriktningar. Teater med musikprofil och Bild med mediaprofil.
Här får ni träffa eleverna då de presenterar och berättar om våra program. Ni får även lyssna till några av lärarna som vill pusha för olika utbildningar.
På denna film berättar rektor Johanna och studievägledare Ulla om våra program. En lite mer formell film med mycket fakta kring de olika utbildningarna.
Denna film är snarlik den översta. I början inleder rektor Johanna och bitr rektor Mathias med lite information. Därefter kommer ett gäng elever som pratar om sina resp utbildningar. Ett antal elever gick i åk 3 och tog studenten i början av juni. Filmen gjordes i våras och skulle ersätta mässan som ställdes in p g a coronautbrottet.