Känd fotograf föreläste

fotogöran Storsjögymnasiet och medieprogrammet har ett utmärkt samarbete med fotograf Göran Strand. Nu i höst kommer han bl a att ha fem av sina vackra naturbilder utgivna som svenska frimärken. Hans bilder syns på många ställen över hela världen och han har även levererat astro-bilder till Amerikanska NASA. Närmast är han anlitad i ett internationellt projekt för att dokumentera hela stjärnhimlen runt jorden. En satsning utan motstycke!

Under flera år så har Göran tagit sig tid att inspirera elever i kursen Fotografisk bild 2. Dels genom föreläsningar men även genom att eleverna får handledning i den typen av fotografering under en fotokväll.

Nästa torsdag kväll är det dags igen för våra elever att samlas under Görans ledning för att då tillsammans fotografera natthimlen. Vi vill rikta ett stort tack till Göran Strand @astrofotografen som ställer upp för våra elevers utbildning!
På bild fr.v. Ulf Olsson, Matilda Westberg, William Falk, Göran Strand, Felicia Hoflin, Emilia Yngström och Sofia Sörlin.