Den 25 november bjuder JGY, Dille, ÖG och Storsjögymnasiet in alla åk 9 elever till den digitala programdagen Gymnasiestudion.

På grund av den eländiga pandemin kan vi inte ha de normala elevaktiviteterna som vi brukar ha. Vi har därför slagit ihop våra kloka huvuden och bestämt att vi ska ha en livestudio bestående av elever från våra olika gymnasieskolor. De kommer svara på grundskoleelevernas frågor om de olika programmen och om hur det är att gå på gymnasiet. 

Vad händer under dagen?

Det kommer att finnas en programtablå där varje program har en egen tid (se bild till vänster). Varje program kommer att ha en elevpanel som svarar på era frågor. Det kommer även finnas en livechatt som eleverna kommer att ha tillgång till. Även en moderator finns på plats vid livechatten och panelsändningen.

Ytterligare information och länk kommer att finnas på respektive gymnasieskolas hemsida och sociala medier när det närmar sig. 

Tanken är inte att eleverna ska sitta en heldag och titta på livesändningen, men vi vill att de tittar på introdelen som börjar kl 8:30.Därefter kan de bestämma vilka programtider de vill ta del av. 

Titta gärna igenom programfilmer, hemsidor och programkataloger också