Digital programdag 25 nov

Den 25 november bjuder JGY, Dille, ÖG och Storsjögymnasiet in alla åk 9 elever till den digitala programdagen Gymnasiestudion.

Det blir en dag där vi ska ha en livestudio bestående av elever från våra olika gymnasieskolor. De kommer svara på grundskoleelevernas frågor om de olika programmen och om hur det är att gå på gymnasiet.

Varje program kommer att ha en egen sändningstid som är 15 minuter. Programmet finns på länken här nedan.

Tanken är inte att eleverna ska sitta en heldag och titta på livesändningen, men vi vill att de tittar på introdelen som börjar kl 8:30. Därefter kan de bestämma vilka programtider de vill ta del av.

Hela livesändningen spelas in och kommer vara tillgänglig att titta på i efterhand.

Dessa länkar är bra att hålla koll på:

Programtablån – Schema över dagen
Länk till livesändningen

Storsjögymnasiets olika filmer om skolan och dess program