Den digitala programdagen

Den 25 november bjöd JGY, Dille, ÖG och Storsjögymnasiet in alla åk 9 elever till en digital programdag – Gymnasiestudion.

Nu kan ni titta på filmerna i lugn och ro. Klicka in er på länkarna här nedan. Där presenteras våra program, ur elevernas perspektiv, på ett bra sätt.
Vi har också valt att lägga upp filmerna där våra elever svarar på hur det ser ut hos oss. Det är skolans ambassadörer, med nåt undantag, som medverkar på filmerna.

Vill ni se de oklippta filmerna från programdagen, med samtliga elever och frågor, så finns de att beskåda på denna sida. Klicka här.

Vill ni även titta på vår skolas infofilmer så finns de på denna länk: Storsjögymnasiets olika filmer om skolan och dess program

Klicka på respektive film för att ta del av informationen från den digitala programdagen.

Barn och fritidsprogrammet
Ekonomiprogrammet