Jämtlands hockeyakademi

Jerker Svensson Magnusson
jerker.svensson@storsjogymnasiet.se

Vår vision – Jämtlands hockeyakademi

StorsjöGymnasiet har i samarbete med ÖIK, Östersunds ishockeyklubb, startat en hockeyutbildning som strävar efter att utveckla er hockeyspelare i Jämtland Härjedalen. Hockeyakademin erbjuds just nu till dig som läser barn- och fritidsprogrammet, ekonomiprogrammet, samt samhällsvetenskapsprogrammet. Det sistnämnda med beteendevetenskaplig inriktning.

Kvalitet och kompetens alltid en prioritet
Våra instruktörer och pedagoger är välutbildade, har erfarenheter och en hög ambition för att ge den bästa möjliga utbildningen till våra elever.

Jämtlands första hockeyakademi
En kvalitativ utbildning för alla som vill kombinera hockey med studier vid Storsjögymnasiet. Den riktar sig främst mot unga hockeytalanger i Jämtland/Härjedalen.

Detta gör vi genom att:
Bedriva seriös träning med bra träningsfaciliteter på Östersund Arena. Det är två ispass/vecka och de är ligger på förmiddagen.

Ha en ledarstab där is-, målvakt- och fystränare ingår. En utbildad lärare ansvarar för teorin. Viktigt med samspelet, både kring det praktiska och teoretiska i de kurser som ingår i utbildningen.

JHA samarbetar med StorsjöGymnasiet och i dagsläget med en av de lokala hockeyklubbarna, Östersunds Ishockeyklubb, ÖIK.

Följ oss på Facebook

Hos oss kan du i dagsläget kombinera en satsning på hockey med studier på följande program:
Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet

Instruktörer

Jerker S Jerker Svensson Magnusson
Jerker är utbildad idrotts- och biologilärare och undervisar i kurserna Idrott och hälsa 1-spec samt Träningslära.
Han är även elevernas coach på skolan.