Antagning

Nu har du möjlighet att förverkliga dina idéer samtidigt som du får en bra grund för framtiden. Hos oss kommer du inte bara läsa dig till kunskap utan praktiskt få arbeta med verklighetsbaserade projekt.

Oavsett vilket program du väljer att gå på StorsjöGymnasiet finns det vissa saker som är gemensamma för alla program:

• Längre lektionspass där du hinner starta, fördjupa dig i och avsluta det du  jobbar med för dagen.
  • Mer än 12 års erfarenhet av att använda IT naturligt i din undervisningen.
  • Engagerade lärare som coachar och stöttar dig i dina studier.
  • Höga förväntningar ställs på alla våra elever för att de ska vara förberedda för arbetslivet.

Har du frågor kring att söka till gymnasiet?
Kontakta vår SYV eller läs mer på http://gyantagningjamtland.se/

Gymnasieinfo.se finns mycket matnyttigt för dig som ska välja gymnasieskola.

Vi är den fristående gymnasieskola i länet som har ökat mest under de senaste två åren.
Idag går cirka 275 elever på skolan och cirka 55 personer arbetar på StorsjöGymnasiet.
HT-16 började 117 elever på StorsjöGymnasiet. Sommaren 2017 kommer cirka 80 elever ta studenten.

Välkommen till oss!